Balans als op een Tripod

 

PPP_Visie_Tripod1.png

U heeft natuurlijk bestaande processen en u gebruikt al software in uw operationele verkoopproces. Die moeten wel worden gecombineerd met de nieuwe aanpak. Uiteindelijk wordt het beste resultaat behaald door het samenspel tussen proces, kennis en ondersteunende systemen.

U kunt het goed vergelijken met een camera op een Tripod; zodra u een van de poten aanpast moet dat ook met de andere poten worden gedaan om uw camera in de perfecte balans te behouden. Wij doen dat ook met uw business. Het streven naar de perfecte balans terwijl we toch verbeteringen realiseren!

 

Houd het evenwicht in stand

PPP_Visie_Tripod2.png

Aanpassing van een van de elementen zal de balans verstoren. Om de totale aanpak op een hoger niveau te brengen zal elke poot van de tripod telkens een klein stukje uitgeschoven moeten worden.

De mensen moeten altijd in staat zijn om, in combinatie met de nieuwe procesen en tools,  perfect uw business te laten groeien.

 

Uw lerende organisatie

Wij pakken de verbeteringen als project op en zorgen ervoor dat de resultaten telkens in uw organisatie als normaal proces worden geïmplementeerd.  De projecten zijn van beperkte omvang maar er is altijd een verbetering. Uw organisatie verbetert. Blijvend.